This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Tuesday, November 16, 2010

Mimpi Semalam (Part 1)

Filem pendek pertama terbitan Creative Vampire ini mengisahkan seorang remaja hilang ingatan ingin mencari identitinya yang sebenar. Alau seorang remaja berumur 18 tahun telah terperangkap di dalam mimpi yang tidak pernah berakhir.






Monday, November 15, 2010

Mimpi Semalam - Trailer



Cerita ini mengisahkan seorang remaja hilang ingatan ingin mencari identitinya yang sebenar. Alau seorang remaja berumur 18 tahun telah terperangkap di dalam mimpi yang tidak pernah berakhir.



Sunday, October 31, 2010

Mesej amaran untuk pemandu kenderaan


Kalau anda sayangkan kenderaan anda, sila tengok video di bawah ini. Berkuat kuasa serta merta setiap pemandu kenderaan yang meletakkan kenderaan mereka di tempat larangan tidak lagi akan disaman , di sita , atau di clamp. Kami mempunyai pendekatan yg lebih efektif untuk mengatasi masalah ini.

Sila sebarkan video ini untuk perhatian semua penduduk di Malaysia.

Sekian terima kasih.

Friday, May 7, 2010

UFO di kawasan Dataran Merdeka & KLCC


Empat Bulan yang lepas aku ngan budak class pegi KL untuk sesi outing untuk subjek creative photography..Tempat yang kita orang pegi biasa la.. dekat dataran merdeka & KLCC Dengan tak di sangka ader objek terbang ufo berlegar kat kawasan tu..aku pun aper lagi dengan pantas merakam semua aksi aksi spontan alien alien tu buat kerja.Kalau korang tak caya tgk sendiri video kat bawah nie..


Friday, August 28, 2009

Mimpi Semalam (teaser)



Filem pendek aku yang pertama hampir siap..

Sinopsis:
Sebuah filem pendek mengenai seorang remaja lelaki yang mencari identitinya yang sebenar. Dalam mencari identitinya itu pelbagai cabaran yang harus di tempuhi. Dapatkah remaja itu mencari identitinya yang sebenar..? filem pendek penuh aksi ,seram ,pelik dan mistik.


Tuesday, July 28, 2009

Siapa kata singa garang..?



Love knows no limits and true friendships last a lifetime..

So..apa lagi..tak reti-reti nak pegi benua afrika peluk singa..

p/s: binatang pon ada perasaan..


Thursday, June 11, 2009

Transformers : [ Revenge of the fallen]



Filem yang penuh dengan visual effects dan sound effects yang akan membuat kan penonton terpukau sampai ke akhir filem..antara cerita yang aku akan tonton kat panggung wayang..peperangan akan bermula june ini..



Nak tengok macam mana proses buat filem ni..?tengok kat bwh ni.Tapi ni untuk transformers yang pertama.



Monday, June 8, 2009

Im the world´s greatest




Lets start our day with some motivation song.No matter what people say about you just say to your self..
I am the best...i will success in my life..I'm the world´s greatest

Thursday, May 21, 2009

BIO - NIK






Wah memang bestla cerita kat tv skang.Terbitan KRU idola aku.Cerita ni berkonsepkan super hero.Yang penting aku nak tengok special effects dia jer..Mesti gempak..
Cerita ni ada 2 season..2 pengarah yang berbeza untuk season 1 & 2.Aku lagi suka cerita camni dari asik citer pasal mat rempit ngan lumba haram...

Jangan lupa tonton "BIO-NIK" 26 episode di TV3 slot AKSI, setiap Isnin, 9pm Mula pada 18th May

Sidang media rancangan BIO-NIK

Video lama




Video disaster ni aku buat tahun lepas.Meteor jatuh kat Shah Alam.Tak tau la meteor ker rocket..?atau transformers..? apa apa la asal kan jangan zirafah jadian!!
Dalam projek baru nnt ader jgak benda benda camni aku letak.. nanti kan kemunculannya ok....

Monday, March 16, 2009

Projek terbaru aku

Dah lama menyepikan diri aku kini kembali beraksi untuk membuat video pendek. Cerita ni dah siap shoot, skang dalam proses editing.Cam biasa aku akan letak special fx cam dalam video-video aku sebelum ni.Cuma kali ni video ni ader jalan cerita dia tersendiri berbanding dengan video-video aku sebelum ni yang hanya experiment dan takda jalan cerita.Durasi cerita ni dalam 15 minit.Kat bwh ni aku tunjukkan skit sneak peak pembikinan video ni.enjoy..

video



Screen shot from the videos..





watak orang jahat ..

video

Wednesday, February 25, 2009

Geng The Movie



Cerita animasi 3D malaysia pertama beb.. mesti tengok..jalan cerita yang menarik lagi-lagi kalu ader si upin ngan upin yang comel tu..aku malas nak citer panjang sebab cerita dia memang best korang tengok jer kat wayang..aku dah tengok dah..mesti beli dvd dia ni..
support malaysian filem beb !!
betul betul betul..hehe

Wednesday, February 11, 2009

Ong Bak 2 review

Tony Jaa kembali dengan filem aksi kedua Ong Bak 2. Cerita ini mengisahkan seorang budak yang ingin membalas dendam terhadap kematian ibu bapanya. Di akhir cerita ini pengarah ada meletakkan story turn yang biasa penonton tengok dalam filem-filem terdahulu contohnya seperti batman begin. Itu pada pendapat aku la..kalu korang nak tau aper story turn dia tengok sendiri..

Dari segi seni bela diri lak diorang tak menekankan seni bela diri muay thai yang biasa kita tengok dalam Ong Bak 1.Seni bela dirinya telah dicampur dengan kung fu,aikido,judo dan samurai.Kira cam rojak gak la seni bela diri dia..

Tapi cerita ni memang best.. dari segi aksi memang gempakla..

secara peribadi aku lagi suka tengok orang putih kene belasah..cam ong bak pertama.hehehe ..